Sorin Radu

Recomandat
Graphic designer UI/UX, Product designer
1200 Euro / Proiect

Despre creativ

Sunt un artist multidisciplinar cu experientă de peste 25 ani și director de artă digitala la Paul Marker ltd. Proiectez interfețe pentru aplicațiile mobile UI/UX, imagini publicitare pentru site-uri web, grafică și identități vizuale .    Clienții mei sunt in mare parte  din  Romania , Belgia și Olanda.

 

Ca si grafician îmi place să folosesc compoziții vizuale pt a rezolva probleme și de a comunica idei prin tipărire,  imagini, culoare si forma.

Nu există o singură modalitate de a face acest lucru și de aceea există mai multe tipuri de design graphic, fiecare cu propria sa zona de specializare.

 

Sunt genul de grafician care se conturează pe un set de tipuri de grafică similar și anume pe design graphic cu identitate vizuala, marketing și advertising graphic, interfată grafică design pt UI/UX (User Interface/ User Experience), design grafic pt publicație (carti, ziare reviste și cataloage) și nu în ultim rând, grafică pt design de ambalaje și etichete produs. Creez concept pt ambalaje,  dezvolt machete și creez  fisiere pt tipărire ambalaj de produs.

Sunt adaptabil și învaț pe tot parcursul vieții, astfel încât să pot schimba sau adăuga specializării pe tot parcursul carierei mele.

Când nu lucrez cu pixeli, de obicei ma puteți găsi desenând sau în drumeții ascultand jazz.

Educație

M
MBA Marketing and Business Administration 2008
West University Vasile Goldis

Portofoliu lucrări

Aptitudini

FIGMA
80%
Editare foto, Adobe Photoshop
100%
Grafica vectoriala, Corel Draw, Adobe ilustrator
100%
Creare ambalaj de produs
100%
etichete produs
100%

Premii

L
Lecturer, teaching copywriting and web design, postgraduate courses 2015
Lecturer, teaching copywriting and web design, postgraduate coursesLecturer, teaching copywriting and web design, postgraduate courses Centrul Judetean Pentru Voi Angajat temporarCentrul Judetean Pentru Voi Angajat temporar feb. 2015 - sept. 2015 · 8 lunifeb. 2015 - sept. 2015 · 8 luni Baia Mare, Maramureş, România · La fața loculuiBaia Mare, Maramureş, România · La fața locului I had the pleasure of teaching copywriting and graphic design courses to enthusiastic people, where they could learn not only aesthetics but also teamwork, communication and planning.