fbpx

Pachete JOBURI

Cauți un creativ pentru un job full-time sau doar un colaborator pentru proiecte remote?
Alege pachetul potrivit nevoilor tale.

Project

Recomandat pentru proiecte

1 anunț / 30 zile

149 lei

Startup

Recomandat pentru joburi

1 anunț / 30 zile

349 lei

Company

Recomandat pentru joburi și proiecte

2 anunțuri / 60 zile

949 lei

Recruiter

Recomandat pentru recrutări rapide

3 anunțuri / 90 zile

1.755 lei

Cum funcționează serviciul JOBURI ?

Pentru a adăuga un job sau proiect va trebui să îți creezi mai întâi un cont de COMPANIE. Indiferent că ești persoană juridică sau persoană fizică, vei putea adăuga un anunț doar dintr-un cont de COMPANIE.

Pachetul de joburi îl poți selecta din această pagină sau din contul de client. Ai la dispoziție 1, 2 sau 3 joburi/proiecte pe care le poți alege. Dacă ai nevoie de mai mult de 3 joburi, contactează-ne pe contact@skeells.ro și îți vom face o ofertă personalizată.

După ce ai selectat pachetul de joburi dorit și ai completat datele anunțului, următorul pas este finalizarea comenzii. După ce comanda a fost finalizată, anunțul tău va fi vizibil pe platfomă iar creativii pot primi alerte pe email daca jobul tău corespunde cu alerta lor.

Întrebări frecvente

Pentru a vedea statusul pachetului tău și a afla câte joburi mai ai disponibile, intră în pagina PACHETE SERVICII.

Pentru orice alta opțiune în plus la pachetul PROJECT sau STARTUP, se taxează cu 150 lei dar valabilitatea anunțului va rămâne tot de 30 de zile. Pentru activarea opțiunilor, te rugăm să ne contactezi pe contact@skeeells.ro înainte de a efectua o comandă.

Sigur, joburile care sunt deja publicate pot fi editate fără niciun cost suplimentar iar actualizarea acestora se face instant.

Atunci când un creativ a aplicat la jobul tău vei primi un email cu numele lui și jobul la care a aplicat. De asemenea vei primi și o notificare pe platformă sub forma unui cerculeț portocaliu suprapus peste clopoțelul din meniu. Te încurajăm să bifezi butonul „Acceptă creativul” din pagina CREATIVI APLICANȚI atunci când candidatul care a aplicat la jobul tău este potrivit pentru tine.

Pentru a profita de avantajele pachetelor JOB-uri îți recomandăm să adaugi cât mai multe informații în anunțul tău. Cerințele și beneficiile ar trebui explicate cât mai clar iar dacă este posibil, afișarea salariului sau bugetul proiectului îți vor crește considerabil șansele de reușită. De asemenea, completarea profilului companiei și adăugarea logo-ului va prezenta încredere în fața posibililor candidați.

De ce să cauți în multe locuri când o poți face mult mai bine

într-un singur loc?

Joburile și proiectele tale nu au timp de așteptat! Acum ai toți creativii într-un singur loc, gata să îți ofere cele mai bune servicii, simplu și rapid în 3 pași:

Ai un tool complet pentru recrutări

Când vine vorba de domeniile creative există în piață o gama largă de servicii digitale și asta face ca procesul de selecție să devină frustrant și anevoios, consumă mult timp și resurse și de cele mai multe ori este dificil sau chiar imposibil să identifici din prima colaboratorul sau angajatul ideal.

SKEELLS te ajută în acest proces de selecție, punându-ți la dispoziție o platformă prin care poți să cauți creativii care oferă diverse servicii digitale îți oferă acces la portofoliile lor și ai astfel ocazia să iei contact cu cei mai potriviți creativi pentru afacerea ta.

Panou de analitice

Beneficiezi de statistici pentru pentru joburile tale și poți vizualiza accesările acestora pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Ai evidența aplicanților

Vezi candidații care au aplicat la joburile tale și îi poți tria direct din platformă aprobându-le sau respingându-le aplicările.

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina creativului. Când primești răspuns vei primi notificări instant în platformă și pe email.

Agendă interviuri

Programezi interviuri cu creativii aleși direct din platformă. Poți folosi aplicația ZOOM pentru interviuri
la distanță.

Adaugă un job rapid chiar acum!

Alte companii deja și-au găsit creativii potriviți.

Anunțul tău ajunge la cea mai mare comunitate de creativi din România.