fbpx

Bine ai venit pe SKEELLS! Te rugăm să citești mai departe pentru a afla regulile și restricțiile care guvernează utilizarea site-ului, produselor și serviciilor noastre („Serviciul”). Dacă ai întrebări, comentarii sau nelămuriri cu privire la acești termeni sau la Servicii, te rugăm să ne contactezi la contact@skeells.ro

Prezentul document („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre societatea Shiny Pixel Design cu sediul in București, sector 6, Prelungirea Ghencea, 124D, et.5 și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet skeells.ro („Site-ul”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului “Serviciile”. Site-ul va fi în continuare denumit „Platforma SKEELLS”.

Acești Termeni și condiții („Termenii”) sunt un contract obligatoriu între dumneavoastră și Shiny Pixel Design SRL („SKEELLS”, „noi”, „al nostru”). Prin utilizarea Serviciului în orice mod, sunteți de acord și acceptați toți acești Termeni, iar acești Termeni vor rămâne în vigoare în orice moment în timp ce utilizați Serviciul sau orice date obținute prin intermediul Serviciului

Accesarea și utilizarea Site-ului, de către Utilizatori este condiționată de respectarea, de către aceștia, a prezentului document și a prevederilor legale aplicabile. Folosirea în orice mod, accesarea, vizitarea și/sau vizualizarea conținutului Site-ului, respectiv contractarea Serviciilor prin intermediul Platformei SKEELLS, implică aderarea Utilizatorului la acești ”Termeni și Condiții”, cu excepția cazului în care Utilizatorul a fost în prealabil informat că, pentru conținutul respectiv, se aplică condiții de utilizare distincte.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREVEDERILE DIN ACEST DOCUMENT, VĂ RUGĂM SĂ NU UTILIZAȚI SITE-UL  SAU DUPĂ CAZ, SĂ ÎNCETAȚI UTILIZAREA SITE-ULUI SAU A SERVICIILOR OFERITE DE SOCIETATE, DUPĂ CAZ, PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI SKEELLS.

Societatea poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini fără o garanție a înștiințării pe email a utilizatorilor. Vă recomandăm totuși să vizitați această pagină periodic pentru a citi „Termenii și Condițiile” aplicabili. Folosirea în continuare a serviciilor Platformei SKEELLS reprezintă acceptarea modificarilor aduse prezentului document.

Acești Termeni se vor schimba vreodată?

Încercăm în mod constant să ne îmbunătățim Serviciile/Platforma, astfel încât acești Termeni ar putea fi necesar să se schimbe împreună cu Serviciul. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment, dar dacă o facem, vă vom aduce la cunoștință prin plasarea unei notificări pe site-ul SKEELLS, trimițându-vă un e-mail și/sau prin alte mijloace dar nu obligatoriu.

Dacă nu sunteți de acord cu noii Termeni, sunteți liber să îi respingeți; din păcate, asta înseamnă că nu veți mai putea utiliza Serviciul. Dacă utilizați Serviciul în orice mod după ce o modificare a acestor Termeni este efectivă, înseamnă că sunteți de acord cu toate modificările.

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Platformei SKEELLS se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Site-ul, (ii) Utilizatorilor care caută un loc de muncă („Utilizatori Creativi”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de muncă vacante sau caută Creativi pentru anumite locuri de munca vacante („Utilizatori Companii”).

1. Crearea Contului

Serviciile sunt disponibile pe Platforma SKEELLS doar cu crearea unui cont de utilizator (”Contul”).

Pentru a avea acces la toate Serviciile oferite de Societate prin intermediul Platformei SKEELLS, Utilizatorii (atât Utilizatorii Creativi cât și Utilizatorii Companii) trebuie să își configureze un Cont, prin completarea formularului disponibil pe Site.

Crearea Contului se poate realiza numai pe Site, după crearea și validarea Contului, Utilizatorii putând accesa Serviciile oferite de Societate fie prin intermediul Site-ului, fie prin intermediul Aplicației.

Pentru crearea Contului, Societatea va solicita Utilizatorilor să își exprime acordul cu privire la acești Termeni și Condiții precum și să confirme citirea și luarea la cunoștință a Politicii de confidențialitate privind protecția datelor cu caracter personal. Acceptul Utilizatorilor se va realiza prin bifarea căsuțelor specifice, respectiv:

 • Am citit și accept Termenii și Condițiile
 • Am citit și am luat cunoștință de Politica de confidențialitate

Prin bifarea căsuței referitoare la Termeni și Condiții, Utilizatorii înțeleg că au încheiat un contract de prestări servicii cu Societatea („Contractul”), care va fi guvernat de prezentul document, Societatea având calitatea de prestator iar Utilizatorii având calitatea de beneficiari.

Prin bifarea căsuței referitoare la Politica de confidențialitate, Utilizatorii înțeleg că Societatea le-a respectat dreptul acestora de a fi informați în legătură cu datele lor cu caracter personal prelucrate de Societate, în conformitate cu prevederile articolelor 13 și 14 din Regulamentul General privind Protecția Datelor.

Prin utilizarea Platformei SKEELLS, respectiv a Serviciilor oferite prin intermediul Platformei SKEELLS, Utilizatorii Companii confirmă validitatea codului de identificare fiscala folosit cu ocazia crearii contului, Societatea neputând verifica această informație, fiind astfel exonerată de orice răspundere ce ar putea rezulta din nerespectarea de către Utilizatorii Companii a acestei cerințe. În cazul în care codul de identificare fiscală reprezintă un cod de înregistrare în scopuri de TVA, societatea iși rezervă dreptul de a verifica dacă codul de identificare fiscală corespunde cu denumirea solicitantului prin sistemul VIES (Sistemul de schimb de informații privind TVA). În cazul în care răspunsul primit ca urmare a verificării prin intermediul sistemului VIES este unul nevalid sau în cazul în care codul de identificare fiscală nu reprezintă un cod de înregistrare în scopuri de TVA, societatea iși rezervă dreptul de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau bloca accesul Utilizatorului pe Platforma SKEELLS.

După finalizarea procesului de creare a Contului, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizată cu ocazia completării formularului de creare Cont un link necesar a fi accesat pentru verificarea și validarea datelor de contact (în cazul Utilizatorilor Creativi, link-ul pentru verificarea și validarea datelor de contact va fi trimis numai după verificarea, în condițiile de mai sus, a codului de identificare fiscală). În cazul în care Utilizatorul nu accesează link-ul primit, solicitarea de creare Cont nu va putea fi soluționată de Societate, datele furnizate cu ocazia completării formularului disponibil pe Site urmând a fi șterse după trecerea unui termen de 30 de zile de la data la care link-ul respectiv a fost trimis.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SKEELLS are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei SKEELLS. În cazul informațiilor eronate sau a încercărilor de fraudare ale Utilizatorilor Creativi, SKEELLS are dreptul, oricând sa înceteze relația contractuală, fără nicio responsabilitate suplimentară față de Utilizatorii Companii aflați în culpă.

SKEELLS NU are obligația de a verifica în avans materialele publicate de către Utilizatori. SKEELLS nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii săi. Dacă i se solicită de către un Utilizator sau dacă descoperă semne de o posibilă fraudare, SKEELLS poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

De asemenea, ca parte a Serviciilor oferite, dacă ne solicitați (prin e-mail), vă putem oferi asistență prin intermediul consultanților noștri. Cu acordul dvs. Expres unul dintre consultanții noștri va putea crea un cont de Utilizator pe SKEELLS.ro pentru dvs. (dacă nu aveți deja unul), va putea redacta în contul dvs. de Utilizator CV-ul de care aveți nevoie și, dacă doriți, cu acordul dvs. expres, va putea aplica cu CV-ul dvs. la joburile care vi se potrivesc, prezentate rând pe rând în prealabil. Puteți oricând apoi să editați informațiile publicate în contul dvs. de Utilizator.

2. Servicii adresate pentru Creativi

Utilizatorii Creativi pot vizualiza informațiile publicate pe Platforma SKEELLS fără a fi necesară crearea unui Cont în acest sens. Pentru Servicii ca încărcarea unui CV sau pentru generarea CV-ului pe Platforma SKEELLS, Utilizatorii Creativi trebuie să își configureze în prealabil un Cont, prin completarea formularului disponibil pe Site. Pentru crearea Contului, următoarele informații vor fi solicitate Utilizatorilor Creativi: nume, prenume, adresa de e-mail, parola și confirmarea parolei. După crearea Contului, Utilizatorii Creativi pot adăuga la rubrică „Informații personale” și alte informații cum ar fi orașul în care locuiesc, studii, experiența profesională, etc. Aceste date pot fi oricând șterse de la această rubrică, de către Utilizatorii Creativi.

În România, Utilizatorii Creativi își pot crea Cont doar dacă au la data creării Contului cel puțin vârsta de 16 ani. Cu toate acestea, dacă legislația din statul de care aparțin Utilizatorii Creativi prevede o altă vârstă minimă pentru exprimarea în mod valabil a consimțământului pentru furnizarea de servicii aferente societății informaționale, atunci aceasta se va aplica ca vârsta minimă necesară pentru utilizarea Platformei SKEELLS / Serviciilor oferite pe Platforma SKEELLS. În toate jurisdicțiile din afara Uniunii Europene, dacă Utilizatorii Creativi au sub vârsta de 18 ani sau sub vârsta majoratului reglementată de jurisdicția aplicabilă, utilizarea Platformei SKEELLS, respectiv a Serviciilor oferite pe Platforma SKEELLS se va realiza sub supravegherea reprezentanților legali ai Utilizatoriilor Candidați minori. Prin utilizarea Platformei SKEELLS, respectiv a Serviciilor oferite prin intermediul Platformei SKEELLS, Utilizatorii Creativi confirmă că au vârsta minimă necesară, Societatea neputând verifica această informației, fiind astfel exonerată de orice răspundere ce ar putea rezulta din nerespecatarea de către Utilizatorii Creativi a acestei cerințe.

După crearea și validarea Contului, Utilizatorii Creativi își pot încărca propriul CV-ul pe Platforma SKEELLS sau își pot genera un CV-ul direct pe Platforma SKEELLS, prin furnizarea informațiilor solicitate pentru generarea CV-ului. La crearea Contului, fiecare Utilizator Creativ are opțiunea de a adăuga o fotografie de profil care, în măsura în care conține date cu caracter personal, va fi prelucrată de Societate pe baza consimțământului exprimat de Utilizatorii Creativi prin furnizarea acelei fotografii.

Informațiile furnizate de Utilizatorii Creativi atunci când aceștia încarcă sau editează CV-uri, inclusiv datele cu caracter personal aferente acestora, sunt plasate pe Platforma SKEELLS și devin parte a Contului Utilizatorilor Creativi. Societatea își rezervă dreptul de a percepe de la Utilizatorii Companii o taxă pentru accesarea informațiilor furnizate de Utilizatorii Creativi, inclusiv a datelor cu caracter personal, ca parte a Serviciilor oferite prin intermediul Platformei SKEELLS. Măsura în care informațiie furnizate de Utilizatorii Creativi sunt puse la dispoziția Utilizatorilor Creativi depinde de setările de confidențialitate pe care Utilizatorii Creativi le aleg atunci când încarcă / generează CV-ul pe Platforma SKEELLS.

CV-uri publice

La momentul creării Contului, datele din CV-urile Utilizatorilor Creativi sunt setate în mod automat ca fiind publice, aceștia putând oricând să modifice setările de confidențialitate ale CV-ului. În cazul în care setarea rămâne ca CV-ul sa fie public, Utilizatorii Companii vor avea acces la CV-ul respectivilor Creativi (fără a avea acces și la date de contact). Dacă vor dori, Utilizatorii Companii vor putea solicita Societății deblocarea datelor de contact ale Utilizatorilor Creativi care au optat pentru publicitatea CV-ului și vor putea contacta direct respectivii Creativi. Numărul de Creativi ale căror date de contact vor fi deblocate de către Societate va depinde de pachetul de prețuri ales de Utilizatorii Companii.

CV-uri confidențiale

În cazul în care Utilizatorii Creativi optează pentru varianta ca CV-ul acestora să devină confidențial, prin optarea modificării din “Vizibilitate profil” – “Privat””, Utilizatorii Creativi pot aplica pentru job-urile disponibile pe Platforma SKEELLS, însă CV-urile acestora (inclusiv datele de contact ale Utilizatorilor Creativi) nu vor putea fi vizualizate decât de Utilizatorii Companii la ale căror anunțuri au aplicat / vor aplica. Cu toate acestea, în cazul în care Utilizatorii Companii la care au aplicat Utilizatorii Creativi au optat pentru varianta de preț ”Anunțuri de recrutare gratuite”, deblocarea Utilizatorilor Creativi (inclusiv prin acesarea datelor de contact ale acestora) care au aplicat la anunțul de recrutare respectiv va depinde pachetul de prețuri ales de Utilizatorii Companii.

În cazul în care Utilizatorii Candidati își setează CV-ul ca fiind confidențial, după ce în prealabil setarea a fost ”CV public”, Utilizatorii Companii nu vor mai avea acces la datele acestora. Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate pe Platforma SKEELLS, Utilizatorii Companii care au accesat facilitatea de acces la CV-uri pot descarca sau transmite informația disponibilă pe Platforma SKEELLS pe propriile medii de stocare. În acest caz, Utilizatorii Companii vor putea avea acces în continuare la datele acestora în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date disponibilă pe Platforma SKEELLS. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Companii sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidati pe care le accesează prin intermediul Platformei SKEELLS.

Utilizatorii Creativi trebuie să înțeleagă că unele societăți care au ales să își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul Platformei SKEELLS pot prezenta o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Societatea, prin intermediul prezentelor reguli, impune corectitudine din partea Utilizatorilor, însă este posibil ca nu toți Utilizatorii Companii să înțeleagă să respecte aceste reguli. Astfel, Utilizatorii Creativi trebuie să discearnă înainte de a folosi informația cuprinsă în anunțurile de recrutare înainte a merge la un interviu, de a se angaja sau de a realiza o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri.

Încercăm să limităm accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, dar nu garantăm că alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. SKEELLS nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți care au accesat CV-urile cât timp acestea sunt în baza noastră de date.

3. Servicii adresate Utilizatorilor Companii

Utilizatorii Companii pot vizualiza CV-urile publice de pe Platforma SKEELLS, fără a avea acces la datele de contact ale Utilizatorilor Creativi, prin crearea unui Cont în acest sens. Pentru Servicii ca publicarea anunțurilor de recrutare și vizualizarea datelor de contact ale Utilizatorilor Creativi, Utilizatorii Companii trebuie să își configureze în prealabil un Cont, prin completarea formularului disponibil pe Site.

Pentru crearea Contului, următoarele informații vor fi solicitate Utilizatorilor Creativi: denumirea companiei, adresa de e-mail, parola dorită pentru cont și confirmarea parolei, codul fiscal, țara și adresa companiei, numărul de telefon, industria, numărul estimativ de angajați actuali, metoda de plată dorită. După crearea Contului, Utilizatorii Companii pot adăuga și modifica informații în rubrica „Profilul companiei”, cum ar fi denumirea companiei, numărul de telefon, codul unic de înregistrare, orașul unde își desfășoară activitatea compania , nume și prenume ale persoanei de contact, adresa de email, parola. Aceste date pot fi oricând șterse de către Utilizatorii Companii.

Pentru publicarea anunțurilor de recrutare / deblocarea datelor de contact ale Utilizatorilor Creativi, Utilizatorii Companii pot alege între următoarele tipuri de abonamente:

4. Pachete servicii

Societatea are dreptul de a modifica oricând atât specificațiile abonamentelor aplicabile la acest moment, cât și modalitatea de acordare a discounturilor pentru Serviciile de deblocare a datelor de contact ale Utilizatorilor Creativi, precum și dreptul de a adăuga sisteme suplimentare de plată a serviciilor (alte tipuri de abonamente etc.), prezentul document urmând să fie modificat în consecință. Utilizatorii Companii vor fi informați în legătură cu această modificare prin intermediul informațiilor de contact înscrise pe Site. De la data la care forma actualizată a prezentului document (cu informații referitoare la preț și modalitate de plată pentru Servicii) este disponibil pe Site, Utilizatorii Companii au obligația de a respecta prevederile formei actualizate. Utilizatorii Companii nu pot invoca faptul că nu au avut cunoștință de obligațiile din documentul actualizat, având obligația continuă de a verifica conținutul prezentului document, conform celor menționate în partea introductivă a acestuia. În cazul în care Utilizatorii Companii nu oferă informații sau materiale suficiente pentru buna desfășurare a activităților, Societatea își rezervă dreptul de a folosi informațiile publice și materialele pe care le consideră potrivite în situația respectivă, de exemplu pentru Prezentarea companiei într-o pagină dedicată din Site, alături de pozițiile deschise și pentru Promovarea anunțurilor de recrutare pe rețelele de socializare și de profil. Într-un astfel de caz, Utilizatorii Companii trebuie să fie conștienți de obligațiile proprii și să ofere ulterior informațiile și materialele pe care le dorește, fără să critice eforturile Societății de a desfășura activitățile de promovare în absența lor. Societatea își rezervă dreptul de a ignora criticile Utilizatorilor Creativi atunci când aceștia nu oferă informații și materiale suficiente pentru buna desfășurare a activităților.

Societatea își rezervă dreptul de a refuza spre publicare sau de a cenzura în orice alt fel anunțurile de recrutare care sunt contrare legii sau bunelor moravuri, sau care conțin un limbaj licențios.

În acest sens, Utilizatorii Companii acceptă și sunt de acord cu faptul că vor respecta regula bunei credințe atunci când concep și publică anunțul de recrutare. Astfel, Utilizatorii Companii se obligă să nu publice anunțuri incomplete, incorecte sau discriminatorii și să nu condiționeze ulterior selecția Utilizatorilor Creativi decât de acele reguli prezentate în anunțul de recrutare publicat de respectarea legislației aplicabile incidente.

În situația în care Utilizatorii Companii nu vor respecta aceste reguli, Societatea are dreptul de a le restricționa accesul la Serviciile sale.

Căutarea CV-urilor postate pe Platforma SKEELLS

Utilizatorii Companii pot căuta prin toate CV-urile/Portofoliile si Prezentările publice postate pe Platforma SKEELLS. În ceea ce privește vizualizarea datelor de contact ale Utilizatorilor Creativi, Utilizatorii Companii pot vizualiza datele de contact din cadrul CV-urilor publice sau pot avea acces la datele Utilizatorilor Creativi care au aplicat la anunțul de recrutare, în funcție de modalitatea de plată și pachetul de prețuri ales de Utilizatorii Companii, conform celor menționate mai sus.

În toate cazurile, Utilizatorii Companii nu vor folosi datele cuprinse în CV-urile Utilizatorilor Creativi decât pentru scopul unic de recrutare de personal pentru societatea care a publicat anunțul de recrutare.

Utilizatorii Companii trebuie să înțeleagă că unii candidați care au ales să își introducă CV-urile în baza de date a Platformei SKEELLS pot prezenta o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Societatea, prin intermediul prezentelor reguli, impune corectitudine din partea Utilizatorilor, însă este posibil ca nu toți Utilizatorii Creativi să înțeleagă să respecte aceste reguli. Astfel, Utilizatorii Companii trebuie să discearnă înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste CV-uri înainte a face o angajare, o investiție sau orice altă acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existența unor astfel de CV-uri.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate. Serviciile furnizate de SKEELLS au la bază un anumit număr de anunțuri sau CV-uri publice cu date de contact. SKEELLS își poate schimba prețul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice altă clauză a prezentului acord, la încetarea perioadei inițiale a contractului.

5. Responsabilitățile Utilizatorilor

Prin crearea Contului, Utilizatorii confirmă că: i) au furnizat date adevărate, exacte și complete așa cum este cerut de formularul de înregistrare pentru crearea Contului și ii) vor actualiza, atunci cand este necesar, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată, Utilizatorii se obligă să nu întreprindă una sau mai multe dintre următoarele acțiuni:

 • publicarea pe Platforma SKEELLS a unui material cu drept de autor, daca nu sunt autorul sau daca nu au permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • publicarea pe Platforma SKEELLS a unor materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt Utilizator, persoană fizică sau juridică;
 • publicarea pe Platforma SKEELLS a unei imagini sau afirmații explicit sexuală;
 • publicarea pe Platforma SKEELLS a unor materiale care conțin virusi, sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
 • încărcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea în alt mod a oricărui conținut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții;
 • încărcarea, difuzarea sau transmiterea în alt mod, a oricărui tip de publicitate, materiale promoționale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanț, scheme piramidale, sau orice altă formă de solicitări;
 • crearea sau deținerea de adrese multiple în cadrul Platformei SKEELLS care se aseamăna sau care sunt create pe aceeași temă;
 • promovarea sau furnizarea de informații despre modul de derulare a activitătilor ilegale, promovarea actelor de rănire fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană sau promovarea oricărui act de cruzime față de animale;
 • postarea, difuzarea sau transmiterea în alt mod de date cu caracter personal (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți Utilizatori;
 • oricare alte acțiuni / fapte care ar putea prejudicia Societatea / angajații, colaboratorii sau partenerii de afaceri ai acesteia.

Utilizatorul este unic răspunzător pentru toate activitățile care decurg din folosirea Platformei SKEELLS /conținutului acesteia. Utilizatorul va răspunde pentru încălcarea prezentului document și utilizarea Platformei SKEELLS cu nerespectarea acesteia, pentru încălcarea drepturilor Societatii și pentru orice daune provocate Platformei SKEELLS, conținutului acesteia, Societății sau oricărui colaborator sau partener contractual al acesteia, indiferent de natura daunelor astfel produse, fiind obligat la acoperirea întregului prejudiciu astfel produs. În cazul în care Societatea descoperă neregularități și/sau încălcări de orice fel a prevederilor din prezentul document care conduc la prejudicierea sau perturbarea în orice fel a activității Societății (cum ar fi furnizarea de informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, publicarea unui conținut pornografic/erotic, furt de identitate / profil fals, spam și limbaj inadecvat, etc.), Societatea își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a anula, limita, restricționa, suspenda sau bloca accesul Utilizatorului pe Platforma SKEELLS. În acest caz, Utilizatorul se poate adresa Societatii, la datele de contact indicate pe Platforma SKEELLS, pentru a primi justificările necesare în legătură cu măsurile adoptate în sensul prezentului articol și data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.

Prin sondaj, consultanții SKEELLS pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Recrutor, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.

6. Limitarea răspunderii

Societatea nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către Utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimată de către Utilizatori. Societatea acționează ca un factor pasiv în distribuția online și publicarea informațiilor furnizate de către Utilizatori. Dacă verificarea anumitor informații publicate pe Platforma SKEELLS va fi solicitată de către un Utilizator, Societatea va investiga și verifica afirmațiile respective și va hotărî, după cum va crede de cuviință, dacă informațiile respective trebuie îndepărtate de pe Platforma SKEELLS sau se impune adoptarea vreunei alte măsuri.

Utilizatorii iau la cunoștință și sunt de acord cu faptul ca aceștia sunt singurii responsabili pentru forma, conținutul sau exactitatea informațiilor plasat de aceștia pe Platforma SKEELLS precum și pentru verificarea exactității acestor informații prin mijloace proprii. Societatea nu verifică anunțurile / CV- urile în ceea ce privește corectitudinea sau caracterul complet al acestora și nu garantează pentru corectitudinea sau caracterul complet al acestora / opiniilor exprimate de Utilizatori.

Societatea nu este implicată în relația dintre Utilizatorii Creativi și Utilizatorii Companii, nici în calitate de intermediar, nici în calitate de parte contractuală sau reprezentant al unei părti contractuale. Contractele individuale de muncă încheiate ca urmare a anunțurilor de recrutare publicate de Platforma SKEELLS de Utilizatori Recrutori / CV-urilor încărcate de Utilizatorii Creativi vor fi încheiate și puse în executare fără participarea sau responsabilitatea Societății. Părțile contractelor individuale de muncă astfel încheiate vor respecta prevederile legale aplicabile acestor raporturi de muncă, fără ca Societatea să poarte vreo responsabilitate sau să aibă vreo obligație în acest sens.

Deoarece identificarea Utilizatorilor pe internet este dificilă, Societatea nu confirmă faptul că fiecare Utilizator este ceea ce se pretinde. Totodată, deoarece Societatea nu poate controla comportamentul Utilizatorilor pe Platforma SKEELLS, în eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi Utilizatori, Societatea (prin administratorii și angajații săi) este absolvită de orice răspundere sau de plata vreunei despăgubiri directă sau indirectă, de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, suspectată sau nu, dezvaluită sau nu, ivită în vreun mod care are legatură cu disputele.

Totodată Utilizatorii au cunoștință și sunt de acord că Societatea nu va fi răspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar fără a se limita la nerealizare de profit, imposibilitatea folosirii informațiilor de pe Platforma SKEELLS sau alte pagube (chiar dacă Societatea a fost înainte informată de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din: i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor Platformei SKEELLS; ii) acces neautorizat la datele dumneavoastră; iii) declarații sau acțiuni a oricărei terțe părti asupra Serviciilor oferite pe Platforma SKEELLS iv) orice altă problemă legată de serviciile Platformei SKEELLS.

În același timp, Utilizatorii înțeleg și sunt de acord cu următoarele afirmații:

 • a) utilizarea Serviciilor oferite pe Platforma SKEELLS se face pe propria raspundere;
 • b) Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”;
 • c) Societatea nu ofera nici o garantie că:
  • Serviciile vor implini toate cerințele Utilizatorilor;
  • Serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • Rezultatele ce se vor putea obține din folosirea Platformei SKEELLS și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
  • orice eroare de program va fi corectată.
 • d) Orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea Serviciilor puse la dispoziție de Societate prin intermediul Platformei SKEELLS se află la discreția Utilizatorilor, poate fi folosit doar pe riscul propriu iar Utilizatorii vor fi singurii responsabili de eventualele distrugeri cauzate echipamentului / terminaluilui de pe care accesează Platforma SKEELLS sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcărea acestui tip de conținut.

În limita prevederilor din prezentul document – Termeni și Condiții, Societatea nu va putea fi trasă la răspundere pentru eventualele erori apărute pe Platforma SKEELLS, indiferent de cauză, inclusiv dar fără a se limita la modificări, setări, erori tehnice, de programare, etc., care nu sunt făcute intenționat de către administratorul Platformei SKEELLS. Societatea nu răspunde pentru prejudiciile produse ca urmare a nefuncționării integrale sau parțiale a Platformei SKEELLS, nici pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe Platforma SKEELLS. Totodată, Societatea nu va răspunde de conținutul și/sau calitatea altor website-uri la care se poate ajunge prin diverse legături din Platforma SKEELLS. Pentru respectivele website-uri răspunderea integrală va reveni deținătorilor website-urilor respective.

 

7. Drepturi de autor

Conţinutul Platformei SKEELLS, incluzând dar fără a se limita la texte, logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, conţinut multimedia, programe, scripturi și orice alte date prezentate pe Platforma SKEELLS este proprietatea exclusivă a Societăţii, fiind protejat în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de Societate, includerea oricărui conţinut în afara Platformei SKEELLS, îndepărtarea semnelor care semnifică dreptul de autor al Societatii asupra conţinutului precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului Platformei SKEELLS, fără acordul expres scris al Societății, reprezintă o încălcare a drepturilor de autor ale Societății și va da dreptul acesteia la obligarea persoanelor în culpă la plata de despăgubiri, precum și la acoperirea întregului prejudiciu produs Societății.

În ceea ce privește materialele încărcate de Utilizatori pe Platforma SKEELLS (orice tip de informație furnizată de către Utilizatori prin intermediul Platformei SKEELLS, cum ar fi dar fără a se limita la date de contact, studii urmate, experiența deținută, condiții de muncă, salarizare, descriere posturilor vacante, inclusiv observațiile, sugestiile, feed-back-ul Utilizatorilor etc.), Societatea nu va pretinde un drept de proprietate asupra acestora. Totuși, prin publicarea acestor materiale pe Platforma SKEELLS, Utilizatorii sunt de acord să transmită Societății permisiunea de a utiliza materialele, respectiv dreptul de a le copia, distribui, transmite, publica, reproduce, modifica si traduce, de menționa numele Utilizatorilor în legătură cu materialui transmis / încărcat pe Platforma SKEELLS. Utilizatorii nu vor pretinde iar Societatea nu va acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus.

8. Protecția Contului

Accesul Utilizatorilor în Cont este protejat de un nume de utilizator și o parolă. Societatea recomandă Utilizatorilor să nu dezvăluie nimănui numele de utilizator și parola și să iasă din Contul ( ex. Dezautentificare), la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare.

Utilizatorii sunt răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a numelui de utilizator / parolei aferente Contului. Utilizatorii vor fi singurii răspunzători de utilizarea înregistrării, indiferent dacă utilizarea s-a realizat cu sau fără voia acestora. Societatea nu va fi răspunzătoare pentru nici o pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către Utilizatori a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei SKEELLS

8. Dispoziții finale

Prezentul document, conţinutul acestuia, Platforma SKEELLS, Serviciile precum şi orice conflict care ar putea apărea între Utilizator și Societate vor fi interpretate în conformitate cu legislaţia din România. Toate disputele vor fi soluţionate mai întâi pe cale amiabilă, de comun acord. Dacă aceasta nu va fi posibil, conflictul va fi soluţionat de către instanţa competentă de la sediul Societatii.

În cazul în care orice dispoziţie de mai sus este declarată nulă sau inaplicabilă de către o instanţă, un tribunal arbitral sau de orice altă autoritate competentă, dispoziţia nulă sau inaplicabilă va fi eliminată din document, celelalte dispoziţii urmând a rămâne în vigoare.

Societatea își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral Platforma SKEELLS /structura Site-ului oricând va considera de cuviință, fără notificarea și/sau acordul prealabil al Utilizatorilor, precum și de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau legături pe oricare pagină a Platformei SKEELLS, cu respectarea legislației în vigoare.