fbpx

Înregistrează-ți compania și primești 100 lei bonus🔥

PACHETE JOB-URI

Ești cu un pas mai aproape de creativii profesioniști

Alege pachetul potrivit proiectului tău și descoperă potențialul creativilor din România

Project

Exclusiv pentru proiecte

1 anunț

249 lei

Startup

Exclusiv pentru joburi

1 anunț

440 lei

Company

Pentru joburi + proiecte

3 anunțuri

949 lei

Recruiter

Recomandat pentru recrutări

10 anunțuri

1.749 lei

Cum funcționează serviciul JOB-URI ?

Pentru a adăuga un job sau proiect va trebui să îți creezi mai întâi un cont de COMPANIE. Indiferent că ești persoană juridică sau persoană fizică, vei putea adăuga un anunț doar dintr-un cont de COMPANIE.

Pachetul de joburi îl poți selecta din această pagină sau din contul de client. Ai la dispoziție 1, 3 sau 10 joburi/proiecte pe care le poți alege. Dacă ai nevoie de mai mult de 10 joburi, contactează-ne pe contact@skeells.ro și îți vom face o ofertă personalizată.

După ce ai selectat pachetul de joburi dorit și ai completat datele anunțului, următorul pas este finalizarea comenzii. Anunțul tău va fi vizibil pe platfomă imediat după procesarea plății iar creativii pot primi alerte pe email daca jobul tău corespunde cu alerta lor.

Întrebări frecvente

Pentru a vedea statusul pachetului tău și a afla câte joburi mai ai disponibile, intră în pagina PACHETE SERVICII.

Pentru orice alta opțiune în plus la pachetul PROJECT sau STARTUP, se taxează cu 150 lei dar valabilitatea anunțului va rămâne tot de 60 de zile. Pentru activarea opțiunilor, te rugăm să ne contactezi pe contact@skeells.ro înainte de a efectua o comandă.

Sigur, joburile care sunt deja publicate pot fi editate fără niciun cost suplimentar iar actualizarea acestora se face instant.

Atunci când un creativ a aplicat la jobul tău vei primi un email cu numele lui și jobul la care a aplicat. De asemenea vei primi și o notificare pe platformă sub forma unui cerculeț portocaliu suprapus peste clopoțelul din meniu. Te încurajăm să bifezi butonul “Acceptă creativul” din pagina CREATIVI APLICANȚI atunci când candidatul care a aplicat la jobul tău este potrivit pentru tine.

Accepta creativul

Pentru a profita de avantajele pachetelor JOB-uri îți recomandăm să adaugi cât mai multe informații în anunțul tău. Cerințele și beneficiile ar trebui explicate cât mai clar iar dacă este posibil, afișarea salariului sau bugetul proiectului îți vor crește considerabil șansele de reușită. De asemenea, completarea profilului companiei și adăugarea logo-ului va prezenta încredere în fața posibililor candidați.

Ești la un pas de candidatul potrivit

Anunțul tău ajunge la cea mai mare comunitate de creativi din țară.

CTA 4 sectiune HP
TESTIMONIALE

Ce spun utilizatorii

Companii care au publicat joburi pe SKEELLS

PACHETE CV-URI

Recrutarea nu a fost nicicând mai ușoară.

Recrutare rapidă, cu sau fără anunțuri de angajare. Alegi pachetul de CV-uri potrivit nevoilor tale și ai acces la datele de contact ale creativilor.
După ce ai găsit cadidatul ideal stabilești interviul printr-un singur click.

CV 25

Acces la 25 de creativi

30 lei / CV
Valabilitate 12 luni

750 lei

CV 50

Acces la 50 de creativi

25 lei / CV
Valabilitate 12 luni

1.250 lei

CV 100

Acces la 100 de creativi

20 lei / CV
Valabilitate 12 luni

1.999 lei

CV 500

Acces la 500 de creativi

8 lei / CV
Valabilitate 24 luni

3.999 lei

De ce să cauți în multe locuri când o poți face mult mai bine

într-un singur loc?

Uită de aplicanții irelevanți de pe platformele generale de joburi. Pe SKEELLS, ai toți creativii într-un singur loc, gata să îți ofere cele mai bune servicii, simplu și rapid în 3 pași:

SKEELLS este o platformă de portofolii și joburi care conectează creativii din România cu clienții în căutarea de talente. Pe SKEELLS, designerii grafici, copywriterii, fotografiile și alți profesioniști creativi pot încărca portofolii pentru a-și promova talentul și experiența. În plus, SKEELLS oferă o gamă largă de joburi freelance și proiecte creative pentru creativii din toate domeniile, oferind oportunități de a câștiga experiență și de a-și dezvolta portofoliul. Cu SKEELLS, clienții pot găsi creativi talentați din România și pot posta joburi și proiecte, primind oferte din partea unui grup de specialiști calificați și experimentați. Prin intermediul SKEELLS, clienții pot colabora cu creativi în toate domeniile, de la design grafic și copywriting la fotografiere și marketing digital, și pot beneficia de expertiza lor în ceea ce privește abordările creative și strategiile de succes. Indiferent dacă sunteți un creativ în căutarea de oportunități noi sau un client în căutarea unor talente înalte, SKEELLS vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Înregistrați-vă astăzi și explorați toate opțiunile disponibile pe platforma noastră.

Ai un tool complet pentru recrutări

Când vine vorba de domeniile creative există în piață o gama largă de servicii digitale și asta face ca procesul de selecție să devină frustrant și anevoios, consumă mult timp și resurse și de cele mai multe ori este dificil sau chiar imposibil să identifici din prima colaboratorul sau angajatul ideal.

SKEELLS te ajută în acest proces de selecție, punându-ți la dispoziție o platformă prin care poți să cauți creativii care oferă diverse servicii digitale și unde ai astfel ocazia să iei contact cu cei mai potriviți creativi pentru nevoile tale.

analytics 1

Panou de analitice

Beneficiezi de statistici pentru pentru joburile tale și poți vizualiza accesările acestora pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Group

Ai evidența aplicanților

Vezi candidații care au aplicat la joburile tale și îi poți tria direct din platformă aprobându-le sau respingându-le aplicările.

Aplica

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina creativului. Când primești răspuns vei primi notificări instant în platformă și pe email.

Agenda 1

Agendă interviuri

Programezi interviuri cu creativii aleși direct din platformă. Poți folosi aplicația ZOOM pentru interviuri
la distanță.

Deblochezi datele de contact și ai acces la toți creativii

Iei contact rapid cu creativii pe care îi dorești în echipa ta.

CTA 4 sectiune HP