Cum utilizăm informațiile colectate?

Vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • pentru a vă oferi servicii de calitate și securitate, pentru funcționalitatea normală a platformei, pentru a ne îndeplini obligațiile față de dumneavoastră și pentru a dezvolta și îmbunătăți serviciul nostru. De exemplu, folosim informațiile personale pentru a vă verifica identitatea. De asemenea, utilizăm aceste informații pentru a vă stabili și configura contul, pentru a verifica sau a emite din nou o parolă, pentru a vă înregistra activitatea, pentru a vă permite comunicările cu alți membri, pentru a vă oferi asistență pentru clienți și pentru a vă contacta din când în când. Informațiile ne ajută să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile noastre, să înțelegem și să analizăm performanța noastră, precum și preferințele și performanța dumneavoastră, să personalizăm serviciul nostru și să vă îmbunătățim experiența.
  • să asigure integritatea pieței, să prevină frauda și să mențină o piață și servicii sigure și sigure. De exemplu, utilizăm informațiile cu caracter personal pentru a monitoriza, urmări și preveni activitățile frauduloase și alte activități inadecvate, pentru a monitoriza integritatea conținutului, pentru a efectua investigații de securitate și evaluări ale riscurilor, pentru a verifica sau autentifica informațiile furnizate de dvs., pentru a pune în aplicare Termenii și condițiile noastre și pentru a respecta legile aplicabile. Efectuăm anumite analize comportamentale pentru a atinge obiectivele de mai sus și, în cazuri limitate, dacă detectăm activități despre care credem că reprezintă un risc pentru platforma SKEELLS alți utilizatori, comunitatea noastră sau terțe părți, procesele automatizate vă pot restricționa sau limita capacitatea de a utiliza SKEELLS. Dacă doriți să contestați o astfel de decizie, vă rugăm să ne contactați la contact@skeells.ro
  • pentru a vă contacta, așa cum vi se solicită sau în alt mod aprobat de dumneavoastră sau permis în conformitate cu această Politică.
  • pentru a promova platforma și serviciile SKEELLS. De exemplu, utilizăm informațiile colectate de la dumneavoastră în scopul trimiterii de mesaje de marketing direct (după cum este detaliat mai jos), pentru a vă arăta informații care vă pot interesa, pentru a organiza și facilita programe de recomandare, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale.
  • să țină evidențe comerciale adecvate, să se conformeze solicitărilor legale ale autorităților publice și să respecte legile și reglementările aplicabile sau în alt mod impus de lege.

Vă vom solicita consimțământul înainte de a utiliza informațiile în alt scop decât cele prevăzute în această Politică.

Marketing direct:

Utilizăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă trimite comunicări de marketing direct cu privire la produsele, serviciile sau promoțiile noastre SKEELLS care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră sau pentru serviciile noastre conexe. Acest lucru poate fi prin e-mail sau reclame online direcționate.

Prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing se bazează pe interesul nostru legitim sau pe consimțământul dumneavoastră sau în conformitate cu legile aplicabile. Aveți dreptul de a preveni marketingul direct de orice formă în orice moment – acest lucru poate fi exercitat urmând linkul de renunțare atașat la fiecare comunicare sau trimițând un e-mail către contact@skeells.ro

Luăm măsuri pentru a limita marketingul direct la un nivel rezonabil și pentru a vă trimite comunicări despre care credem că ar putea fi de interes sau relevanță pentru dvs., pe baza informațiilor pe care le avem despre dvs.