fbpx

Recrutarea nu a fost nicicând mai ușoară!

Recrutare rapidă, fără anunțuri de angajare. Alegi pachetul de CV-uri potrivit nevoilor tale și ai acces la datele de contact ale creativilor.

După ce ai găsit cadidatul ideal stabilești interviul printr-un singur click.

CV SKEELLS 25

Acces la 25 de creativi

30 lei / CV
Valabilitate 12 luni

499 lei

CV SKEELLS 50

Acces la 50 de creativi

25 lei / CV
Valabilitate 12 luni

1.250 lei

CV SKEELLS 100

Acces la 100 de creativi

20 lei / CV
Valabilitate 12 luni

1.999 lei

CV SKEELLS 500

Acces la 500 de creativi

8 lei / CV
Valabilitate 24 luni

3.999 lei

Începe recrutarea chiar acum!

Alte companii deja și-au găsit creativii potriviți.

Vezi portofoliile celor mai talentați creativi din România și recrutează-i pentru proiectele sau joburile tale.

Cum funcționează serviciul CV SKEELLS ?

Pentru a accesa datele de contact ale creativilor va trebui să îți achiziționezi mai întâi pachetul potrivit nevoilor tale. Desigur, cu câți creativi poți debloca mai mulți cu atât șansele de a găsi candidatul potrivit afacerii tale cresc.

Dacă ai deja profilul candidatului ideal și știi exact ceea ce cauți la viitorul tău angajat, colaborator sau partener, îți va fi mult mai ușor să îl găsești. Folosește filtrele de căutare avansată din pagina de Creativi și accesează profilurile care se potrivesc criteriilor tale.

După ce ai găsit acel creativ care consideri că se potrivește afacerii tale iar portofoliul lui îți confirmă asta, îl poți contacta din formularul de contact sau daca ai un job activ pe paltformă, îl poți invita să aplice la jobul tău.

Întrebări frecvente

Pentru a vedea statusul pachetului tău și a afla câți creativi ai accesat și câți ți-au mai rămas de accesat, intră în pagina PACHETE SERVICII.

Da. Orice profil pe care îl deschizi se consideră accesat iar pachetul tău ți-l va contoriza.

Un pachet CV SKEELLS are valabilitate între 12 luni și 24 de luni. De exemplu, dacă ai achiziționat pachetul CV SKEELLS 100 și ai accesat doar 95 de creativi, diferența de 5 accesări va expira odată cu pachetul și nu se adaugă la următoarea achiziție.

Pentru a profita de avantajele pachetelor CV SKEELLS îți recomandăm să accesezi doar creativii marcați cu eticheta RECOMANDAT sau PROMOVAT deoarece profilurile acestora sunt apte de a aplica la joburi, fiind completate în proporție de 80%.

Ai un tool complet pentru recrutări

Când vine vorba de domeniile creative există în piață o gama largă de servicii digitale și asta face ca procesul de selecție să devină frustrant și anevoios, consumă mult timp și resurse și de cele mai multe ori este dificil sau chiar imposibil să identifici din prima colaboratorul sau angajatul ideal.

SKEELLS te ajută în acest proces de selecție, punându-ți la dispoziție o platformă prin care poți să cauți creativii care oferă diverse servicii digitale îți oferă acces la portofoliile lor și ai astfel ocazia să iei contact cu cei mai potriviți creativi pentru afacerea ta.

Panou de analitice

Beneficiezi de statistici pentru pentru joburile tale și poți să vizualizezi accesările acestora pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Ai evidența aplicanților

Vezi candidații care au aplicat la joburile tale și îi poți tria direct din platformă aprobându-le sau respingându-le aplicările.

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina creativului. Când primești răspuns vei primi notificări instant.

Agendă interviuri

Programezi interviuri cu creativii aleși direct din platformă. Poți folosi aplicația ZOOM pentru interviuri
la distanță.