Craciun Ionut

Recomandat
UI/UX & Web Design
20 Euro/ oră

Despre creativ

Salut! Sunt un Junior UI/UX Designer cu o pasiune pentru crearea experiențelor vizuale captivante și funcționale. Cu o experiență de 1 an în domeniul designului web, îmi desfășor activitatea cu entuziasm și creativitate ca freelancer.

Am contribuit la diverse proiecte, de la site-uri web la aplicații mobile, aducând mereu idei inovatoare și soluții creative în fiecare colaborare.

Experiența mea a fost consolidată prin colaborarea cu peste 20 de clienți satisfăcuți pe platforma Upwork, unde am obținut feedback pozitiv și am construit relații de lungă durată. Proiectele mele au avut un impact semnificativ asupra vizibilității și vânzărilor pentru agenții din România, contribuind la creșterea lor pe piață.

Atent la detalii, abordarea mea profesională se reflectă în portofoliul meu variat, unde fiecare proiect reprezintă o dovadă a devotamentului meu pentru calitate și creativitate. Sunt entuziasmat să explorez noi oportunități și să aduc contribuția mea valoroasă într-un mediu dinamic și inovator.

Aștept cu nerăbdare să discutăm despre cum pot aduce un plus echipei dumneavoastră și să vă prezint mai multe detalii despre experiența mea și realizările mele.

Studii

C
Colegiul Economic Buzau 2016 - 2020

High school degree, Economics

W
Webcase 2022

Web-design, UI/UX, Graphic Design

Lucrări din portofoliu

Skills

Figma
100%
Photoshop
80%
XD
80%