Graphic Designer sau Editor Foto – Pentru Print on Demand

20 decembrie 2022
1000 - 10000
Anunț expirat

Descrierea jobului

Skillurile tale de editare ar putea sa-ti aduca mai multe beneficii decat ai fi crezut!

De ce sa stai sa cauti clienti pentru care sa-ti prestezi serviciile cand le poti face pentru tine si sa ai acces la cea mai mare piata de online din lume care este Amazon, plus la alte platforme de Print on Demand

Stiai ca poti sa generezi un venit pasiv prin lansarea de carti in sistem de Print on Demand?

Ce înseamnă acest sistem de print on demand?

Când o persoană comandă cartea pe care tu ai creato si ai urcat-o online, în format PDF, platforma o listează, leagă cartea, o livrează, iar ție îți oferă un comision pentru fiecare vânzare. Primești un comision pe drepturi de autor.

Nu este necesar sa ai experienta sau vreun skill anume dar daca ai vreo-una din abilitatile de mai jos iti va fi mult mai usor sa reusesti. Mai ales daca ai indrumare si urmezi pasii pe care ti-i voi prezenta mai jos. Daca vii cu plusul de valoare pe langa tot ceea ce poti invata despre asta iti vei garanta succesul mai usor si mai rapid.

Asadar:

Dacă esti grafician de orice fel vei avea toate abilitățile pentru a face super coperte, interioare. Super pentru a crea carti de colorat unice pe care Amazonul le apreciaza foarte mult.

Dacă esti orice alt fel de freelancer, vei fi foarte dispus să urmezi un astfel de model de afacere, încât nu ai mai avea nevoie de clienți pentru care să prestezi servicii ci le vei face pentru tine, lansând cărți care apoi iti vor aduce venituri recurente.

Trebuie doar sa legi lucrurile, sa ai o structura si un plan de urmat, iar noi suntem aici pentru a te ajuta.

Daca vrei mai multe detalii descarca Ghidul Gratuit de pe www.catalinnicanov.ro/carti si descopera cum functioneaza acest sistem. Afli pasii exacti prin care poti publica cat mai curand prima ta carte prin sistemul de Print on Demand!

Orice intrebare ai, sunt aici sa iti raspund!

p.s. Vrei exemple clare de ce anume se poate face? Doar intra pe Amazon.com si cauta coloring books.(Asta e doar o nisa mare pe care poti intra dar sunt mult mai multe) Vei descoperi cum arata copertile si interioarele cartilor. Din nou, nu trebuie sa stii cum se fac toate alea doar sa fii dispus sa inveti si sa aplici!