Promovează SKEELLS și câștigă bani din fiecare job publicat pe platformă!

Intră în programul de afiliere SKEELLS și ai 30% comision pe fiecare utilizator nou adus pe platformă care achiziționează unul dintre pachetele de JOB-uri sau CV-uri.

Hero afiliere

Cum poți intra în programul de afiliere?

Program-afiliere-SKEELLS_Inregistreaza-te

Înregistrează-te ca afiliat

Completezi formularul de înregistrare iar după ce vei primi emailul de confirmare poți începe să promovezi SKEELLS pe platformele pe care activezi.

Program-afiliere-SKEELLS_Promoveaza

Promovează SKEELLS

Folosești vizualurile de campanii puse la dispoziție sau linkul personalizat pe website-ul, blogul, podcastul sau social media pe care activezi cel mai mult.​

Program-afiliere-SKEELLS_Castiga

Începe să câștigi

Primești notificari instant când clienții veniți din partea ta au făcut o achiziție pe platformă. Din acel moment vezi și comisionul pe care l-ai câștigat.​

De ce să te alături programului nostru de afiliere?

Ajuți astfel la dezvoltarea comunității creative din România oferind companiilor oportunitatea de a lucra cu cei mai buni din domeniu și în același timp oferi și șansa creativilor de a-și găsi proiectele și parteneriatele de care au nevoie.

Înțelege mai bine serviciile noastre și află cine sunt clienții SKEELLS

Clienții SKEELLS sunt atât persoanele fizice cât și cele juridice care au nevoie de servicii creative. Poate fi o companie care caută un creativ full-time sau dorește doar un colaborator dar poate fi și un freelancer care are nevoie de un partener care să-l ajute în proiectele sale.

SKEELLS este o platformă de portofolii și joburi care conectează creativii din România cu clienții în căutarea de talente. Pe SKEELLS, designerii grafici, copywriterii, fotografiile și alți profesioniști creativi pot încărca portofolii pentru a-și promova talentul și experiența. În plus, SKEELLS oferă o gamă largă de joburi freelance și proiecte creative pentru creativii din toate domeniile, oferind oportunități de a câștiga experiență și de a-și dezvolta portofoliul. Cu SKEELLS, clienții pot găsi creativi talentați din România și pot posta joburi și proiecte, primind oferte din partea unui grup de specialiști calificați și experimentați. Prin intermediul SKEELLS, clienții pot colabora cu creativi în toate domeniile, de la design grafic și copywriting la fotografiere și marketing digital, și pot beneficia de expertiza lor în ceea ce privește abordările creative și strategiile de succes. Indiferent dacă sunteți un creativ în căutarea de oportunități noi sau un client în căutarea unor talente înalte, SKEELLS vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Înregistrați-vă astăzi și explorați toate opțiunile disponibile pe platforma noastră.

Întrebări frecvente

Programul de Afiliere SKEELLS îți permite câștigi bani promovând platforma noastră prin plasarea linkurilor personalizate sau a vizualurilor de campanii SKEELLS pe website-ul tău sau canalele tale de social media (Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube).

În programul de Afiliere SKEELLS se pot înscrie atât conturile de Creativi cât și cele de Companii de pe platformă ce au statut juridic SRL sau PFA. Te poți înscrie chiar și fără un cont de Creativ sau Companie dacă deții un SRL sau PFA.

Retragerea sub formă de numerar este posibilă doar în baza unei facturi fiscale emise de tine. Astfel este necesar deții un SRL sau PFA pentru a putea factura. Dacă programul de afiliere este asociat unui cont de COMPANIE poți folosi comisionul câștigat și la plata serviciilor de pe SKEELLS precum adăugarea de joburi sau achiziția de PACHETE CV pentru deblocarea datelor de contact ale CREATIVILOR de pe platformă.

Sigur. Dar mai întâi te rugăm ne prezinți metodele tale de promovare (social media, newslettere, podcast, tutoriale, etc.)

Da. Tu îți cunoșți cel mai bine vizitatorii sau clienții, nevoile și comportamentele lor mai bine decât noi. Odată ce aplicația ta va fi aprobată ai flexibilitatea de a publica bannerele SKEELLS oriunde pe site-ul tău însă plasarea acestora într-un loc vizibil și optim este crucial pentru a maximiza șansele ca acestea fie click-uite rezultând în mai multe conversii și inclusiv comisioane.

Programul de Afiliere SKEELLS îți permite câștigi 30% la fiecare produs vândut pe platformă. Astfel poți câștiga aproximativ între 100 lei și 1.200 lei pe o singură vânzare. Vezi tabelul de venituri pentru fiecare produs vândut de mai jos.

PACHETE JOBURI

Pachet PROJECT 349 lei – 104,7 lei (comisionul tău)

Pachet COMPANY 949 lei – 284,7 lei (comisionul tău)

Pachet RECRUITER 1.755 lei – 526,5 lei (comisionul tău)

PACHETE CV SKEELLS

Pachet CV SKEELLS 25 – 499 lei = 149,7 lei (comisionul tău)

Pachet CV SKEELLS 50 – 1.250 lei = 375 lei (comisionul tău)

Pachet CV SKEELLS 100 – 1.999 lei = 599,7 lei (comisionul tău)

Pachet CV SKEELLS 500 – 3.999 lei = 1.199,7 lei (comisionul tău)

Verifică periodic costurile pachetelor pentru că se pot schimba și impricit și valoarea comisionului tău.

Bineînțeles, ne dorim ca pachetele fie vândute într-o egală măsură dar nevoile sunt diferite pentru fiecare companie și persoană. Astfel, recomandarea noastră din pachetul de JOB-uri este COMPANY iar din pachetul de CV-uri este CV SKEELLS 50.

Suma minimă care poate fi retrasă este de 100 lei. Poți alege, de asemenea, folosești câștigul ca și credit pe SKEELLS cu care îți poți adaugă joburi sau debloca datele de contact ale creativilor. Reține: pentru a primi comisionul este necesar emiterea unei facturi către SKEELLS. Pentru mai multe informații, contactează-ne prin formularul de mai jos.

Ai nevoie de mai multe informații?

Trimite-ne întrebarea prin formularul de contact de mai jos și vom reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns.

Ia parte la dezvoltarea comunității creative românești!

Posteaza un job