fbpx

De ce SKEELLS?

SKEELLS este platformă de recrutare specializată în domeniul creativ, creată pentru a răspunde nevoilor companiilor care doresc să își completeze echipa cu specialiști în grafică, copywriting, 3D art, ilustrație, design interior și alte domenii digitale. Cu o bază de date vastă și variată de talente din întreaga țară, îți oferim acces rapid și facil la portofoliile celor mai buni creativi din industrie. Noi ne asigurăm că procesul de recrutare este eficient și lipsit de stres, astfel încât tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale. Fie că ești angajator sau ești doar în căutarea unui job, pe SKEELLS îți punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a-ți găsi partenerul perfect în domeniul creativ.

Înregistrează-te pe SKEELLS și lasă-ne să te ajutăm să îți găsești următoarea oportunitate creativă sau următorul membru talentat al echipei tale!

Cum funcționează?

Ai skill-uri creative sau doar ai nevoie de unele pentru compania ta?

Pentru COMPANII

De ce să cauți în multe locuri când o poți face mult mai bine

într-un singur loc?

Joburile și proiectele tale nu au timp de așteptat! Acum ai toți creativii într-un singur loc, gata să îți ofere cele mai bune servicii, simplu și rapid în 3 pași:

SKEELLS este o platformă de portofolii și joburi care conectează creativii din România cu clienții în căutarea de talente. Pe SKEELLS, designerii grafici, copywriterii, fotografiile și alți profesioniști creativi pot încărca portofolii pentru a-și promova talentul și experiența. În plus, SKEELLS oferă o gamă largă de joburi freelance și proiecte creative pentru creativii din toate domeniile, oferind oportunități de a câștiga experiență și de a-și dezvolta portofoliul. Cu SKEELLS, clienții pot găsi creativi talentați din România și pot posta joburi și proiecte, primind oferte din partea unui grup de specialiști calificați și experimentați. Prin intermediul SKEELLS, clienții pot colabora cu creativi în toate domeniile, de la design grafic și copywriting la fotografiere și marketing digital, și pot beneficia de expertiza lor în ceea ce privește abordările creative și strategiile de succes. Indiferent dacă sunteți un creativ în căutarea de oportunități noi sau un client în căutarea unor talente înalte, SKEELLS vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Înregistrați-vă astăzi și explorați toate opțiunile disponibile pe platforma noastră.

Adaugă un job în 3 pași

Pentru a adăuga un job trebuie să-ți creezi un cont de companie, completezi profilul companiei, adaugi job-ul cu detaliile necesare, achiziționezi pachetul potrivit iar în cele din urmă acesta va putea fi accesat de creativii interesați de skill-urile pe care le cauți.

1

Crează un cont de companie

Fie că ești o companie care caută un angajat/colaborator sau ești un freelancer ce are nevoie de un creativ pentru externalizarea proiectelor, poți adăuga un job doar dintr-un cont de companie.

2

Adaugă anunțul

Completează toate informațiile necesare jobului iar pentru a-l publica achiziționează pachetul potrivit.

3

Recrutează rapid

Folosește pachetele de CV-uri și recrutează simplu și rapid fără a mai fi nevoie de adăgarea unui job.
În funcție de nr. de cv-uri din pachet, atâtea portofolii și contacte ale creativilor poți accesa.

Cum funcționează serviciul JOBURI ?

Pentru a adăuga un job sau proiect va trebui să îți creezi mai întâi un cont de COMPANIE. Indiferent că ești persoană juridică sau persoană fizică, vei putea adăuga un anunț doar dintr-un cont de COMPANIE.

Pachetul de joburi îl poți selecta din această pagină sau din contul de client. Ai la dispoziție 1, 3 sau 10 joburi/proiecte pe care le poți alege. Dacă ai nevoie de mai mult de 10 joburi, contactează-ne pe contact@skeells.ro și îți vom face o ofertă personalizată.

După ce ai selectat pachetul de joburi dorit și ai completat datele anunțului, următorul pas este finalizarea comenzii. Anunțul tău va fi vizibil pe platfomă imediat după procesarea plății iar creativii pot primi alerte pe email daca jobul tău corespunde cu alerta lor.

Întrebări frecvente

Pentru a vedea statusul pachetului tău și a afla câte joburi mai ai disponibile, intră în pagina PACHETE SERVICII.

Pentru orice alta opțiune în plus la pachetul PROJECT sau STARTUP, se taxează cu 150 lei dar valabilitatea anunțului va rămâne tot de 60 de zile. Pentru activarea opțiunilor, te rugăm să ne contactezi pe contact@skeells.ro înainte de a efectua o comandă.

Sigur, joburile care sunt deja publicate pot fi editate fără niciun cost suplimentar iar actualizarea acestora se face instant.

Atunci când un creativ a aplicat la jobul tău vei primi un email cu numele lui și jobul la care a aplicat. De asemenea vei primi și o notificare pe platformă sub forma unui cerculeț portocaliu suprapus peste clopoțelul din meniu. Te încurajăm să bifezi butonul “Acceptă creativul” din pagina CREATIVI APLICANȚI atunci când candidatul care a aplicat la jobul tău este potrivit pentru tine.

Accepta creativul

Pentru a profita de avantajele pachetelor JOB-uri îți recomandăm să adaugi cât mai multe informații în anunțul tău. Cerințele și beneficiile ar trebui explicate cât mai clar iar dacă este posibil, afișarea salariului sau bugetul proiectului îți vor crește considerabil șansele de reușită. De asemenea, completarea profilului companiei și adăugarea logo-ului va prezenta încredere în fața posibililor candidați.

Ai un tool complet pentru recrutări

Când vine vorba de domeniile creative există în piață o gama largă de servicii digitale și asta face ca procesul de selecție să devină frustrant și anevoios, consumă mult timp și resurse și de cele mai multe ori este dificil sau chiar imposibil să identifici din prima colaboratorul sau angajatul ideal.

SKEELLS te ajută în acest proces de selecție, punându-ți la dispoziție o platformă prin care poți să cauți creativii care oferă diverse servicii digitale îți oferă acces la portofoliile lor și ai astfel ocazia să iei contact cu cei mai potriviți creativi pentru afacerea ta.

analytics 1

Panou de analitice

Beneficiezi de statistici pentru pentru joburile tale și poți să vizualizezi accesările acestora pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Group

Ai evidența aplicanților

Vezi candidații care au aplicat la joburile tale și îi poți tria direct din platformă aprobându-le sau respingându-le aplicările.

Aplica

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina creativului. Când primești răspuns vei primi notificări instant.

Agenda 1

Agendă interviuri

Programezi interviuri cu creativii aleși direct din platformă. Poți folosi aplicația ZOOM pentru interviuri
la distanță.

Cum funcționează serviciul CV SKEELLS ?

Pentru a accesa datele de contact ale creativilor va trebui să îți achiziționezi mai întâi pachetul potrivit nevoilor tale. Desigur, cu câți creativi poți debloca mai mulți cu atât șansele de a găsi candidatul potrivit afacerii tale cresc.

Dacă ai deja profilul candidatului ideal și știi exact ceea ce cauți la viitorul tău angajat, colaborator sau partener, îți va fi mult mai ușor să îl găsești. Folosește filtrele de căutare avansată din pagina de Creativi și accesează profilurile care se potrivesc criteriilor tale.

După ce ai găsit acel creativ care consideri că se potrivește afacerii tale iar portofoliul lui îți confirmă asta, îl poți contacta din formularul de contact sau daca ai un job activ pe paltformă, îl poți invita să aplice la jobul tău.

Întrebări frecvente

Pentru a vedea statusul pachetului tău și a afla câți creativi ai accesat și câți ți-au mai rămas de accesat, intră în pagina PACHETE SERVICII.

Da. Orice profil pe care îl deschizi se consideră accesat iar pachetul tău ți-l va contoriza.

Un pachet CV SKEELLS are valabilitate între 12 luni și 24 de luni. De exemplu, dacă ai achiziționat pachetul CV SKEELLS 100 și ai accesat doar 95 de creativi, diferența de 5 accesări va expira odată cu pachetul și nu se adaugă la următoarea achiziție.

Pentru a profita de avantajele pachetelor CV SKEELLS îți recomandăm să accesezi doar creativii marcați cu eticheta RECOMANDAT sau PROMOVAT deoarece profilurile acestora sunt apte de a aplica la joburi, fiind completate în proporție de 80%.

Pentru CREATIVI

Lucrează ca un profesionist,

de joburi ne ocupăm noi.

În prezent este mult mai ușor să alegi cum dorești să lucrez full-time, part-time, remote, project based, cu plată per oră, la lună, sau la proiect, decizia îți aparține.

Servicii header CREATIVI

Aplici la proiecte în 3 pași

Dacă ești unul dintre creativii români, sigur nu ți-a fost ușor să te faci cunoscut și să îți găsești colaboratorii aceia cu care să simți că rezonezi din prima. Acum este mult mai simplu să te bucuri de colaborări sigure și avantajoase. SKEELLS vine în sprijinul tău, al celor din domeniu creativ și îți asigură spațiul perfect unde portofoliul tău poate fi găsit cu ușurință.

1

Crează un cont de creativ

Chiar dacă ești în căutarea unui job full-time, ești freelancer și cauți clienți sau chiar deții o agenție creativă, pentru a aplica la proiecte trebuie să te întregistrezi cu un cont de creativ.

2

Completează profilul

Completează cel puțin 80% din câmpurile disponibile ale profilului și al portofoliului iar pentru a aplica la joburi va trebui să încarci și un
CV/Prezentare.

3

Aplică la proiecte

Folosește căutarea avansată din pagina de joburi și doar un click te mai desparte de proiectul la care îți dorești să lucrezi cu adevărat.
Succes!

Ai un tool complet pentru portofoliul tău

Cu ajutorul platformei SKEELLS cei interesați vor avea acces la portofoliul tău iar tu nu va trebui decât să cauți acea colaborare care să fie conform așteptărilor și valorilor tale. Vei avea astfel șansa de a-ți mări portofoliul sau de a lucra full-time în cadrul unor companii autohtone cunoscute.
Vei avea mereu acces gratuit la joburi sau proiecte publicate săptămânal, tot ce trebuie sa faci este să identifici colaborarea care îți este potrivită și să aplici pentru aceasta.

analytics 1 green

Panou de analitice

Beneficiezi de un panou de control dedicat profilului tău în care poți urmări numărul de vizite pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Apply green

Ai evidența aplicărilor

Este ușor să urmărești proiectele la care ai aplicat și vezi dacă o companie ți-a aprobat aplicarea.

Communicate green

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina companiei. Când primești răspuns vei primi notificări instant.

Agenda greens

Agendă interviuri

Ai acces în secțiunea de interviuri și primești notificări când o companie dorește să stabilească o întâlnire sau un interviu cu tine.