fbpx

Cum funcționează?

Ai skill-uri creative sau doar ai nevoie de unele pentru compania ta?

Pentru COMPANII

De ce să cauți în multe locuri când o poți face mult mai bine

într-un singur loc?

Joburile și proiectele tale nu au timp de așteptat! Acum ai toți creativii într-un singur loc, gata să îți ofere cele mai bune servicii, simplu și rapid în 3 pași:

Adaugă un job în 3 pași

Pentru a adăuga un job trebuie să-ți creezi un cont de companie, completezi profilul companiei, adaugi job-ul cu detaliile necesare, achiziționezi pachetul potrivit iar în cele din urmă acesta va putea fi accesat de creativii interesați de skill-urile pe care le cauți.

1

Crează un cont de companie

Fie că ești o companie care caută un angajat/colaborator sau ești un freelancer ce are nevoie de un creativ pentru externalizarea proiectelor, poți adăuga un job doar dintr-un cont de companie.

2

Adaugă anunțul

Completează toate informațiile necesare jobului iar pentru a-l publica achiziționează pachetul potrivit.

3

Recrutează rapid

Folosește pachetele de CV-uri și recrutează simplu și rapid fără a mai fi nevoie de adăgarea unui job.
În funcție de nr. de cv-uri din pachet, atâtea portofolii și contacte ale creativilor poți accesa.

Ai un tool complet pentru recrutări

Când vine vorba de domeniile creative există în piață o gama largă de servicii digitale și asta face ca procesul de selecție să devină frustrant și anevoios, consumă mult timp și resurse și de cele mai multe ori este dificil sau chiar imposibil să identifici din prima colaboratorul sau angajatul ideal.

SKEELLS te ajută în acest proces de selecție, punându-ți la dispoziție o platformă prin care poți să cauți creativii care oferă diverse servicii digitale îți oferă acces la portofoliile lor și ai astfel ocazia să iei contact cu cei mai potriviți creativi pentru afacerea ta.

Panou de analitice

Beneficiezi de statistici pentru pentru joburile tale și poți să vizualizezi accesările acestora pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Ai evidența aplicanților

Vezi candidații care au aplicat la joburile tale și îi poți tria direct din platformă aprobându-le sau respingându-le aplicările.

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina creativului. Când primești răspuns vei primi notificări instant.

Agendă interviuri

Programezi interviuri cu creativii aleși direct din platformă. Poți folosi aplicația ZOOM pentru interviuri
la distanță.

Pentru CREATIVI

Lucrează ca un profesionist,

de joburi ne ocupăm noi.

În prezent este mult mai ușor să alegi cum dorești să lucrez full-time, part-time, remote, project based, cu plată per oră, la lună, sau la proiect, decizia îți aparține.

Aplici la proiecte în 3 pași

Dacă ești unul dintre creativii români, sigur nu ți-a fost ușor să te faci cunoscut și să îți găsești colaboratorii aceia cu care să simți că rezonezi din prima. Acum este mult mai simplu să te bucuri de colaborări sigure și avantajoase. SKEELLS vine în sprijinul tău, al celor din domeniu creativ și îți asigură spațiul perfect unde portofoliul tău poate fi găsit cu ușurință.

1

Crează un cont de creativ

Chiar dacă ești în căutarea unui job full-time, ești freelancer și cauți clienți sau chiar deții o agenție creativă, pentru a aplica la proiecte trebuie să te întregistrezi cu un cont de creativ.

2

Completează profilul

Completează cel puțin 80% din câmpurile disponibile ale profilului și al portofoliului iar pentru a aplica la joburi va trebui să încarci și un
CV/Prezentare.

3

Aplică la proiecte

Folosește căutarea avansată din pagina de joburi și doar un click te mai desparte de proiectul la care îți dorești să lucrezi cu adevărat.
Succes!

Ai un tool complet pentru portofoliul tău

Cu ajutorul platformei SKEELLS cei interesați vor avea acces la portofoliul tău iar tu nu va trebui decât să cauți acea colaborare care să fie conform așteptărilor și valorilor tale. Vei avea astfel șansa de a-ți mări portofoliul sau de a lucra full-time în cadrul unor companii autohtone cunoscute.
Vei avea mereu acces gratuit la joburi sau proiecte publicate săptămânal, tot ce trebuie sa faci este să identifici colaborarea care îți este potrivită și să aplici pentru aceasta.

Panou de analitice

Beneficiezi de un panou de control dedicat profilului tău în care poți urmări numărul de vizite pe o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile.

Ai evidența aplicărilor

Este ușor să urmărești proiectele la care ai aplicat și vezi dacă o companie ți-a aprobat aplicarea.

Contact rapid

Ai acces rapid prin chat sau email direct prin formularul de contact din pagina companiei. Când primești răspuns vei primi notificări instant.

Agendă interviuri

Ai acces în secțiunea de interviuri și primești notificări când o companie dorește să stabilească o întâlnire sau un interviu cu tine.