Despre creativ

Bine ai venit pe profilul meu,

Sunt graphic designer, de peste 5 ani creez solutii vizuale pentru a comunica diferite mesaje prin intermediul culorilor, ilustratiilor, fotografiilor, animatiilor. Lucrez in programele: Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign, Premier Pro.

As vrea sa stii un lucru: proiectul tau este important pentru mine, de aceea il tratez cu atentie si maxima seriozitate (indiferet daca este un proiect mic sau un proiect care necesita o colaborare mai indelungata).

Daca ai citit pana aici, sa-ti spun pe scurt, cu ce te pot ajuta:

– Grafica pentru print (cataloage, brosuri, flyere, meniuri, carti de vizita, rollup-uri,  postere, invitatii..),

– Grafica pentru web,

– Identitate de brand,

– Design de ambalaj,

– Administrare pagini SOCIAL MEDIA.

Inteleg si antreprenorii care au o relatie confuza cu Social Media, acei antreprenori care nu stiu ce sa mai posteze, se blocheaza cand trebuie sa scrie textele pentru postari… Si mai mult de atat, nu numai ca-i inteleg, ma ocup sa le administrez paginile de Facebook si Instagram. Postari cu o grafica unitara, mesaje convingatoare si atragatoare. Ii duc mai aproape de clientii lor prin intermediul retelelor de socializare.

Raspund oricarei provocari pe parte de graphic design, si ma adaptez cerintelor tale. Tratez proiectul tau cu maxima seriozitate astfel incat acesta va corespunde cerintelor tale si va fi livrat in termenul stabilit.

Daca nu ai timp sa citesti tot ce am scris mai sus, dar vrei totusi sa vezi cate ceva din munca mea, viziteaza-ma:  www.serviciigrafica.designsbart.ro

 

Lucrări din portofoliu

Skills

Adobe Illustrator
98%
Adobe Photoshop
90%
Adobe Indesign
85%
Adobe Premier Pro
65%

Video