Șanta Ionuț

Recomandat
Designer Multidisciplinar

Despre creativ

Sunt un profesionist creativ entuziast și autodidact, stabilit în Cluj-Napoca, România. Expertiza mea se află în design grafic, marketing și fotografie și cred cu adevărat în puterea transformatoare a designului de a comunica eficient idei și de a-i motiva pe ceilalți.

Ca tânăr artist, mă inspir din diverse surse, inclusiv din cultura hip-hop și streetwear, rămânând în același timp deschis la alte forme de creativitate. Cred cu tărie că un design excepțional nu trebuie să fie doar atrăgător din punct de vedere vizual, ci și să servească unui scop și să fie funcțional.

Scopul meu final este să creez design-uri care nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și să ofere valoare și inspirație altora.

Abilitățile mele au fost cultivate prin dedicare, experimentare și o pasiune pentru învățare continuă. Ca urmare, am o etică a muncii puternică, abilități excepționale de gestionare a timpului și o atitudine optimistă care îmi permite să abordez orice provocare cu capul sus.

Sunt entuziasmat de posibilitatea de a colabora cu creativi și întreprinderi cu aceeași mentalitate.

Cu viziunea mea artistică vie și pasiunea mea de neînduplecat pentru artă și design, am încredere că mă pot impune ca o figură proeminentă în domeniul meu și că pot avea un impact de durată asupra industriei.

Educație

F
FSPAC - The Faculty of Communications and Public Relations(PR) 2021-2023
Babeș-Bolyai University of Cluj-Napoca

Portofoliu lucrări

Aptitudini

Graphic Design
90%
Identitate de Brand
70%
Materiale de Marketing (brosuri, carti de vizita, meniuri, cupoane, bannere, etc.)
90%
Editare Video
60%
Creare de Continut
60%
Social Media Management
60%
Fotografie (portet/produs)
60%
Editare Foto
70%