Rozalia Marinescu

Recomandat
Creative art director, Graphic designer, Website desinger & developer

Despre creativ

O cafea aromată în mână, o felie subțire de cheesecake pe farfurie și planuri mari pentru brandurile cu care colaborez – asta sunt eu în fiecare dimineață! Rozalia Marinescu, designer de identitate de brand și consultantă pasionată, mă mândresc cu peste un deceniu de colaborări creative și inovatoare.

Am început călătoria mea în lumea designului cu curiozitate și ambiție, determinată să creez branduri care să răsune cu autenticitate și să capteze esența fiecărui proiect.
Pentru mine, fiecare brand are o poveste unică, iar adevărata provocare este să traduc acea poveste în culori, fonturi și logo-uri.

Procesul meu de lucru?
Începe întotdeauna cu faza de descoperire, se scufundă în apele adânci ale strategiei și își găsește drumul către mal prin direcția creativă și design.

Cu un portofoliu solid și varietate în aptitudinile mele, ofer de la logo-uri strălucitoare și ghiduri de stil ale brandurilor până la materiale de marketing sofisticate și design-uri web captivante. Dar nu este doar despre culori și forme; este despre a înțelege viziunea fiecărui client și a o transforma într-o piesă de artă funcțională care rezonă cu publicul său.

În afara biroului, mă veți găsi probabil explorând cafenelele ascunse ale orașului sau participând la ateliere creative, mereu în căutarea următoarei surse de inspirație.

Portofoliu lucrări

Video