Despre creativ

Experiență ca Ilustrator și Designer Grafic, lucrând de peste 5 ani cu programe din Adobe Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign, XD).

Am creat teme vizuale, seturi de teme și design-uri de smart-watches pentru Samsung, bannere, șabloane și seturi de pictograme pentru companii precum STA Travel, Butterfly-Effected, cu clienți în întreaga lume și multe afaceri independente în căutarea unei reprezentări grafice pentru afacerea lor.

Prefer să lucrez pe macOS pentru o experiență generală mai bună în utilizarea Adobe Suite și pentru precizia culorilor disponibilă pe ecranele iMac (folosind în prezent un iMac de 27 de inch).

Obiectivul meu principal constă în crearea unor design-uri vizuale unice, originale și vibrante, cu un impact semnificativ asupra imaginii oricărei afaceri.

Motivația principală în spatele acestui lucru este întregul sentiment pe care îl am la sfârșitul unui proiect, când observ produsul real în situații reale de viață.

Lucrul la distanță este calea de urmat. A îmbunătățit de zece ori productivitatea și sănătatea fizică de când am trecut de la un profil de muncă “on-site” la un profil de muncă la distanță.

Portofoliu lucrări

Aptitudini

Adobe Illustrator
100%
Adobe Photoshop
90%
Adobe Indesign
80%
Adobe XD
100%
Figma
80%