Neacșa Roxana Maria Persoană Fizică Autorizată

Recomandat
Specialist Comunicare
60 Euro / Per proiect

Despre creativ

Am apreciat dintotdeauna cuvintele și forța lor, reușind să mut munții din loc cu ajutorul lor. La început m-am axat pe învățarea lor, așa că am dedicat mult timp lecturii până ce am aflat cele mai mari taine ale lor, ulterior le-am aplicat în colaborările pe care le-am avut de-a lungul timpului și am înregistrat câștiguri materiale și existențiale.

Cuvintele nu m-au dezamăgit niciodată. Ele sunt cele care te suprind, care te fac să cauți și să descoperi, în același timp. Odată ce le descoperi măiestria nu te mai pierzi niciodată.

În prezent, îmi câștig existența din conceperea de Newslettere atrăgătoare care conduc către vânzări mari, de multe ori rescriind o campanie prezentă o lună pe site-urile colaboratorilor mei până fructific la maxim rezultatele ei și nu rămân niciodată fără cuvinte deoarece sunt aliații mei.

Știu că și tu cunoști forța cuvintelor și vrei să o accesezi, iar dacă ești pe pagina aceasta înseamnă că îți cauți acel Creative Copywriter care să aducă plus valoare afacerii tale epuizând stocurile campaniilor tale.

Dă-mi un semn, spune-mi câteva aspecte importante despre afacerea ta, iar primul Newsletter e din partea mea.

Newsletter ce poți să îl testezi în cadrul afacerii tale. Mai exact, îl trimiți bazei tale de clienți și vezi ce obții de pe urma lui, iar după aceasta poate să înceapă acea colaborare frumoasă în care o să facem împreună tot ce e necesar pentru a ajunge pe primul loc în nișa ta. De la analizarea traficului până la campanii Adwords ce se vor solda cu rezultate bune pentru că mă voi implica activ în afacerea ta.

Studii

F
Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori 2010
Academia de Studii Economice din București

Cea mai completă facultate din cadrul Academiei de Studii Economice, care m-a pregătit pentru a deveni un angajat model. Ea îmbină Politica Monetară cu studiul Managementului, al Marketing-ului, și mai mult, cu Contabilitate, Drept și Sql.

Lucrări din portofoliu

Skills

Scriere Newslettere inedite
100%
Strategii maximizare vânzări
100%

Awards

C
Concurs de scriere creativă 2009
Concurs organizat de editura Tritonic