Miron Bogdan

Ilustratie, Arta 3D si Animatie,
900 Euro / lună

Despre creativ

Cu o experiență vastă în domeniul artistic, am dezvoltat abilități solide în crearea de ilustrații captivante, modelare si animatie 3d. Folosind Blender 3D, un instrument puternic și versatil, transform conceptele în lucrări vizuale uimitoare, dând viață ideilor clienților.

În plus, mă concentrez si pe crearea de game art, aducând personaje și lumi virtuale la viață într-un mod creativ și captivant.  De asemenea cu o pasiune pentru grafic design și UI design, sunt capabil să creeze interfețe intuitive și estetice, optimizate pentru o experiență utilizator remarcabilă.

Indiferent de proiect, fie că este vorba despre ilustrații, modele 3D sau design grafic, mă asigur că fiecare detaliu este perfect conturat. Abordez fiecare colaborare cu profesionalism și comunicare deschisă, înțelegând nevoile clienților și adaptându-mi abilitățile pentru a realiza viziunea lor.

Satisfacția clienților este întotdeauna prioritatea mea. Îmi place să construiesc relații de lungă durată cu clienții și să colaborez strâns cu ei pe tot parcursul proiectului, asigurându-mă că sunt îndeplinite toate cerințele și că rezultatul final este în conformitate cu așteptările lor.

Dacă sunteți în căutarea unui artist talentat și dedicat, specializat în ilustrație, artă 3D, animație 3D, game art, grafic design sau UI design, vă invit să luați legătura cu mine. Sunt sigur că putem colabora într-un mod productiv și să realizăm proiecte remarcabile împreună.

Mulțumesc pentru timpul acordat și sper că vom avea ocazia de a lucra împreună în curând.

Aptitudini

Ilustratie
100%
Animatie 3D
100%
Grafic Design
100%
2D and 3D game Art
100%