Despre creativ

Sunt o persoană creativă și artistică, care învață și se adaptează foarte repede. Mă descriu ca fiind genul acela de persoană care își hrănește permanent mintea creativă, considerând că, doar rămânând deschisă spre tot ce este nou, își antrenează mintea și de aici rezultă mereu idei bune.

Am experiență de lucru cu Adobe Suite și am o atitudine permanentă de învățare față de instrumentele și tehnicile folosite pentru a crea la cea mai buna calitate.

Atenția mea pentru detalii, punctualitate, creativitate și imaginație îmi permit să dezvolt soluții unice la probleme complexe. În plus, am abilități bune de comunicare și dorința de a învăța rapid și de a mă adapta rapid, ceea ce îmi permite să colaborez eficient cu alti membrii ai echipei și să dau direcții bune atunci când este necesar.

Deschiderea naturală spre domenii necunoscute și curiozitatea alături de ușurința cu care învaț lucruri noi, m-au făcut să îmbrățișeze rapid acest domeniu, pasionată fiind inițial de fotografie.

În rolul meu actual de designer grafic junior, am realizat o varietate de proiecte de succes pentru clienți din mai multe industrii( Învățământ, Sport, Iluminat etc). Portofoliul meu include modele de logo, machete de pagini web, cărți de vizită și alte materiale de marketing pe care clienții le-au primit bine. De-a lungul proiectelor mele anterioare, am demonstrat constant abilități de rezolvare a problemelor și capacitatea de a lucra bine sub presiune.

Aptitudini

Editare Foto
75%
Adobe Lightroom
70%
Adobe XD
68%
Adobe Photoshop
50%