Despre creativ

Animator creativ cu peste 3 ani de experiență de lucru într-un mediu determinat de termene limită.Sunt dornica să ajut pe oricine dorește proiecte profesionale cu animație superbă . În anii anteriori, am realizat o serie întreagă de videoclipuri profesionale. M-am adaptat usor la cerintele clientului.
Esti in cautarea unui videoclip explicativ 2D ,unic,impresionant?Voi crea un videoclip explicativ de animatie 2D pentru produsul,serviciul,site-ul dvs.Acest lucru va va creste vanzarile intr-un ritm rapid.Trimiteti-mi scenariul si vocea si eu va voi crea un videoclip uimitor.Daca nu aveti scriptul pregatit,nu va faceti griji,pot face eu tot.Realizez un pachet complet de la scripturi pana la voci profesionale,animatii de inalta calitate.
Trimiteti-mi ideile intr-un scenariu si eu le transform intr-un video.

Ai o afacere si nu stii cum sa o promovezi pentru a avea mai multi clienti?Animatiile 2D sunt solutia perfecta.
Afacerea ta va creste intr-un ritm rapid si va avea rezultatele asteptate.Vei avea parte de parteneri multumiti si de multe colaborari.Atrage potentialii clienti intr-un stil modern si profesional.
Beneficiile crearii de animatii 2D:
-Dati viata ideilor cu ajutoru videoclipurilor,
-Sunt usor de inteles,
-Obtineti promovarea usoara a serviciului , a produsului,a afacerii d-voastra.,
-Uimiti spectatorii,
-Atrageti atentia
* De ce eu?
-100% satisfactie,
-grafica video atragatoare,
-livrare rapida,
-comunicare excelenta.
Ce vei primi?
-Scrierea scenariului,
-Voice off,
-Videoclip animat,
-Muzica de fundal fara drepturi de autor

Educație

C
Cursuri de formare ca Animator 2019-2020
CalArts School of Film/Video

Am invatat sa creez animații uimitoare si receptive. Am lucrat îndeaproape cu o echipă de design pentru a crea experiențe captivante. Am colaborat cu echipele de artă, inginerie și design pentru a defini stilul de animație al fiecarui proiect. Imi place sa creez caractere convingătoare.

Portofoliu lucrări

Aptitudini

Exploiner video