Lucian

Recomandat
Design Grafic
400 Euro/ lună

Despre creativ

Mă numesc Socaciu Lucian și sunt un designer grafic cu o pasiune arzătoare pentru a crea lumi noi și a concepe și proiecta jocuri de masă.

Îmi place să-mi perfecționez abilitățile, dar îmi place și să învăț noi abilități și să-mi dezvolt repertoriul meu.

Puțin despre mine:

1. Am practicat în cadrul unei firme timp de un an ca și “Designer Grafic”. Am învățat cum sa gestionez deadline-urile și să vin cu idei noi și inovative pentru design. Am învățat cum să jonglez cu spațiul și cum să gestionez informația în așa fel încât să fie atât citibilă cât și frumoasă.
2. Sunt pasionat de jocurile de masă. Fiind unul din membrii fondatori ai echipei Timara, care dezvoltă această pasiune, am atribuția de a avea grijă de pagina de social media sau de web, realizând toată imaginea grafică a grupului și nu numai.
3. Specific faptul ca am luat cursuri de marketing ca să îmi înzestrez noțiuni și din acest domeniu iar anul acesta învăț coding.

Ce beneficii aș putea aduce unei companii?

-Sunt o persoană foarte pasionată de ceea ce fac, cu spirit de echipă și responsabilă. Îmi place să lucrez cu oamenii și simt că m-aș integra bine atât într-un domeniu social cât și unul profesional.
-Posed cunoștințe despre toata gama de programe adobe în toata capacitatea lor si nu numai, actual învăț un program nou (Figma) .
-Sunt versatil, cunosc puțin din fiecare domeniu și dacă este nevoie să mă extind, sunt deschis înspre a o face, prin flexibilitatea cu care mă raportez la situații/cerințe noi.

Studii

D
Designer grafic 2020 - present
UVT - Facultatea de Arte si Design

Lucrări din portofoliu

Skills

Adobe (Photoshop, Illustrator, XD, After Effects, Premiere, Acrobat)
100%
3D (ZBrush, Rhino, Blender, Fusion 360, Eagle, SketchUp)
70%
Figma, Canva
60%