Despre creativ

Numele meu este Dana Crista și mă ocup de realizarea de videoclipuri de animație 2D și video explainer. În calitate de freelancer, mă dedic în totalitate proiectelor mele și mă asigur că fiecare videoclip creat este de cea mai înaltă calitate și se potrivește perfect cu nevoile și obiectivele clienților mei.

Mă concentrez pe dezvoltarea de videoclipuri care să ofere o experiență captivantă și interesantă pentru publicul dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de o animație 2D pentru a vă prezenta produsele și serviciile într-un mod atractiv sau un videoclip explainer pentru a explica cum funcționează o anumită tehnologie sau proces, eu și echipa mea suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de afaceri.

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, colaborez îndeaproape cu clienții mei și mă asigur că videoclipurile mele sunt exact ceea ce și-au dorit și îndeplinesc nevoile lor de afaceri. Suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de animație de înaltă calitate, nu ezitați să mă contactați. Vă mulțumesc și vă urez o zi minunată!

Portofoliu lucrări