Carmen Zaharia

SEO, Social Media, Promovare Facebook si Google Ads, Redactare articole blog optimizate SEO.
700 Euro/ lună

Despre creativ

Ma numesc Carmen si activez de 2 ani in acest domeniu. Colaborez cu branduri din domeniul Fashion și Home-Deco, pentru care am redactat articole pentru blog si advertoriale pentru diverse publicatii. Am ajutat la cresterea traficului organic, prin cercetarea si identificarea de cuvinte cheie, cu cele mai bune cautari in Google, pentru optimizarea site-lui dpdv SEO.
– Scriu articole pentru blog si comunicate de presa, optimizate SEO, pentru obtinerea de backlink-uri de calitate, pe cuvintele cheie targhetate
– Scriu texte pentru postari boost post Facebook si Instagram (+imagine, video)
– Setez campanii Facebook Ads si Google Ads
– Incarc produse  in platforma Marketplace Emag ( poze+ descrieri)
–  In urma unei cercetari amanuntite a cuvintelor cheie cu cele mai bune cautari in google , optimizez site-ul dpdv SEO ( metatitlu, metadescriere, descriere de produse, poze ), pentru o mai buna pozitie in cautari.

Skills

SEO
100%
Copywriting
80%
Marketing - Facebook Ads
80%
Canva
90%
Campanii Google Ads
70%

Awards

S
Specialist SEO 2021
SEO Specialist Website: Prestashop, WordPress Platforma Marketplace: Emag Social Media: Facebook Ads si Google Ads Desing: Canva - cercetare de cuvinte cheie - redactare metatitlu si metadescriere - redactare articole si advertoriale optimizate seo - postari boost post Facebook( continut + imagine) - setez campanii Facebook Ads - setez campanii Google Ads - lucrez foarte bine in Prestashop ( incarcare produse, metatitlu, metadescriere, descriere produs) - incarc produse in platforma Emag Marketplace( poze + descrieri de produs)