alexv.teodorescu

Recomandat
Graphic Design
1000 Euro/ lună

Despre creativ

Sunt un graphic designer pasionat, îmi place să ajut oamenii din întreaga lume. Investesc multă răbdare, energie și know-how în tratarea fiecărui individ în complexitatea sa, înțelegând contextul cât mai bine posibil.

Îmi iau timp căutând cea mai fiabilă și simplă soluție pentru idea cuiva pentru a evita viitoarele dureri de cap sau probleme inutile. Îmi estimeaz cu succes timpul în timp ce ofer detalii şi informații clienților, ceea ce amplifică experiența și o face mai bună.

Încearc să transmit empatie, bunătate și profesionalism, de la modul în care depaneaz până la modul în care formulez idea de bază. Investesc resurse în înțelegerea complexității designului pentru a profita la maximum de timpul clienților. Cunoscând pe dinăuntru, economisec o mulțime de resurse pentru ambele capete: companie și client.

În plus, am și abilități creative care pot fi puse în prim-planul experienței clienților. Știu să desenez și să ilustrez, ceea ce mă face valoros în orice campanie sau acțiune care își propune să fidelizeze clienții și să le arate recunoștință.

Sunt serios, perseverent și blând în a trata tot felul de clienți, indiferent de rasă, cultură, experiență.

Studii

S
Sculptor 2011 - 2014
Universitatea de Vest - Timişoara

Lucrări din portofoliu

Skills

Adobe Photoshop
88%
Adobe Illustrator
80%
Adobe After Effects
60%
Figma
85%
HTML / CSS
70%
Blender
60%