Alexandru Voiculescu

Recomandat
Content writer

Despre creativ

Salutare,

Numele meu este Alexandru și sunt redactor de conținut cu experiență în copywriting, blogging, articole de știri și platforme de social media pentru companii de E-Commerce/Media/Publishing importante. Nu pot să spun că dețin formula de transmutație a plumbului în aur, așa cum susțineau alchimiștii, dar știu să pun ideile în practică și să le transform în succes. Pentru „transmutația” mea, voi folosi sursa noastră de magie: cuvintele.

Am experiență în presă, mai ales în nișa de popularizare a științei. La aceasta, m-a ajutat formarea mea de la Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității București. Datorită acestei formări și a experienței din presă, am dobândit eficiența în cercetare și documentare, baza oricărui redactor de conținut care se respectă.

Latura umanistă a ieșit la iveală și a crescut datorită absolvirii masterului de Studii Religioase din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității București. Alte proiecte la care am participat mi-au adus un număr de abilități, cum ar fi respectarea principiilor SEO, creativitate și cunoașterea mai multor industrii și domenii de activitate.

Pasiunile mele sunt numeroase, ceea ce mă ajută la dezvoltarea personală și se reflectă și în muncă.  Am multe hobby-uri, cum ar fi scrisul, literatura, arta și sportul.

Aptitudini

Writing content
100%
Copywriting
90%
Creative writing
100%