Despre creativ

Scurtă introducere

Sunt un designer grafic și ilustrator la început de drum. Abilitățile și experiența mea în designul vizual variază de la design de logo la postere, bannere și șabloane pentru rețelele sociale (cum ar fi postări, pagini de copertă, promoții etc.) Proiectele mele de ilustrație includ ilustrații de hărți, stickere, imprimabile și pictograme.

Software

Mă pricep cel mai bine să lucrez în Adobe Illustrator, InDesign și XD. Pe de altă parte mă descurc pe partea de editare și manipulare foto, în Photoshop și Lightroom. Deasemenea, sunt familiară cu crearea de șabloane în Canva și îmi face plăcere să desenez digital în Procreate.

Experiență profesională

Am activat timp de aproape un an ca și Freelance Craft Designer pentru Creative Fabrica, o companie olandeză care comercializeaza conținut creativ. Am lucrat exclusiv în Adobe Illustrator, sarcinile mele fiind să creez diverse ilustrații pentru diferite ocazii sau teme (sărbatori, anotimpuri, animale, citate motivaționale ș.a.m.d.) ca mai apoi să le export și să le încarc pe site. Mi-am întărit cunoștințele în Illustrator și am ieșit din zona mea de comfort creând designuri în stiluri diferite.

Pe partea de freelancing, consider că am abilitățile necesare și simțul artistic suficient de ascuțit pentru a oferi clienților mei servicii de calitate. Experiența și proiectele mele anterioare au lăsat doar clienți mulțumiți si satisfăcuți de munca mea, cu care colaborez chiar și în prezent.

 

Studii

M
Master Design Grafic Septembrie 2022 - Iunie 2024
Universitatea de Vest Timișoara

Lucrări din portofoliu

Skills

Adobe Illustrator
85%
Ilustratii
84%
Logo design
80%